هر ساله حدود 48 میلیون نفر در ایالات متحده از غذای آلوده بیمار می شوند. علل شایع شامل باکتری ها و ویروس ها است. در موارد کمتری ممکن است علت انگل یا یک ماده شیمیایی مضر مانند مقدار زیاد سموم دفع آفات باشد.

علائم بیماری ناشی از غذا بستگی به علت آن دارند و می توانند خفیف یا جدی باشند.

علائم معمولاً شامل این موارد هستند:

  • درد معده
  • گرفتگی های شکمی
  • تهوع و استفراغ
  • اسهال
  • تب
  • دهیدراتاسیون

اکثر بیماریهای ناشی از غذا حاد هستند. این بدان معنی است که به طور ناگهانی اتفاق می افتند و مدت کوتاهی به طول می انجامند.

 

چندین مرحله طول می کشد تا غذا از مزرعه یا ماهی گیری به میز ناهار خوری شما برسد. آلودگی می تواند در طول هر یک از این مراحل اتفاق بیفتد. به عنوان مثال:

  • گوشت خام: هنگام ذبح
  • میوه ها و سبزیجات: هنگام رشد یا هنگام فرآوری آنها
  • غذاهای یخ زده: هنگامی که در هوای گرم روی یک حوض بارگیری باقی می مانند

 

اما درآشپزخانه منزل شما نیز اگر غذا را بیش از 2 ساعت در دمای اتاق رها کنید می تواند اتفاق بیفتد. استفاده ایمن غذا (شامل حمل، پخت و نگهداری) می تواند به جلوگیری از بیماری های ناشی از غذا کمک کند.

 

بیشتر افراد مبتلا به بیماری ناشی از غذا خود به خود بهتر می شوند. برای جلوگیری از کم آبی، جایگزین کردن مایعات و الکترولیت های از دست رفته مهم است. در صورت تشخیص علتی خاص ، شما ممکن است داروهای مانند آنتی بیوتیک ها را برای درمان آن دریافت کنید. برای بیماری جدی تر ، ممکن است نیاز به درمان در بیمارستان داشته باشید.

 

 

 

 

Reference:

https://medlineplus.gov/foodborneillness.html

 

 

 

Leave a Reply