
اگر شما هم به بیماری تیروئید مبتلا هستید و سعی می کنید وزن خود را کاهش دهید اما متوجه این موضوع شده اید که کاهش وزن برایتان سخت است و به یک چالش تبدیل شده است، باید بگوییم که در ادامه چندین رژیم غذایی و اسرار کاهش وزن برای شما ارائه داده ایم که بسیار موثر خواهد بود و با رعایت کردن آن ها می توانید از شر چربی های اضافه خلاص شوید. با مانکن همراه باشید.
رژیم غذایی خود را تغییر دهید
شاید اینطور تصور یا احساس کنید فردی که به بیماری تیروئید مبتلا است روند کاهش وزن برای آن تا حدی غیر ممکن است اما اینطور نیست و البته کاملا امکان پذیر است.
بدین ترتیب، برای موفقیت در کاهش وزن در شرایطی که فرد تیروئید دارد این است که تغییرات قابل ملاحظه ای را در رژیم غذایی خود ایجاد کند. با این حال نوع رژیم غذایی که باید رعایت شود به فیزیولوژی منحصر به فرد، حساسیت غذایی، توانایی جذب مواد مغذی و اثربخشی آن در متابولیسم، ذخیره و سوزاندن کربوهیدرات ها بستگی دارد.
برخی از روش های پیشنهادی عبارتند از:
- به طور کلی محدود کردن دریافت کالری
- اجتناب از مصرف بیش از حد مواد غذایی خام که منجر به ایجاد گواتر می شود و سبزیجاتی مانند کلم، اسفناج و کلم بروکلی (به ویژه آب گیاهان خام)
- محدود کردن مصرف کربوهیدرات های ساده و شکر با پیروی از یک رژیم غذایی کم قند
- پیروی از یک رژیم غذایی ضد التهاب، مانند پروتکل های خود ایمنی / ضد التهابی / رژیم غذایی AIP
- پیروی از یک رژیم غذایی کامل، کم قند و بدون غذهای فراوری شده مانند رژیم غذایی پالو
- پیروی از یک رژیم غذایی کم کربوهیدرات یا بسیار کم کربوهیدرات مانند رژیم غذایی کتوژنیک
- تغییر زمان وعده های غذایی مانند استفاده از رژیم غذایی روزه داری متناوب
- آزمایش و سپس حذف هر گونه آلرژن مواد غذایی. از جمله آلرژی های رایج مانند لبنیات، گندم، سویا، میوه ها و برخی از انواع آجیل های
برخی نیز افراد معتقدند که استفاده از رژیم غذایی بدون گلوتن برای آن ها مفید بوده و در کاهش وزن آن ها تاثیر به سزایی داشته است.